Hvem er jeg

Jeg heter Silje Elisabeth Sagstad Tveito. Jeg ble født i oktober -87 og bor nå på en øy utenfor Bergen sammen med familien min. For 6 år siden kjøpte jeg og min mann en enebolig her hvor vi har skapt hjemmet vårt og hvor vi på denne tiden har fått lov til å bli foreldre til våre to barn. Jeg er privilegert ved å kunne være hjemme med barna våre nå som de er små.

Etter at jeg ble mor har jeg vokst som menneske og vært opptatt av å lære og utvikle meg i form av å være den beste versjonen av «mamma» som jeg kan være. Jeg har også åpnet øynene mer i forhold til verdenen mine barn vokser opp i.

Jeg elsker å skrive og å samtidig kunne være en stemme for de som trenger det. Det er mye som er som det er fordi det «alltid har vært slik» – dette er jeg opptatt av at vi stiller oss kritiske til, og hele tiden streber etter utvikling og forbedring. Når det kommer til å være mamma så er det tøft å klare lytte til morsinstinkt når det av og til drukner i støy fra alle råd og meninger som møter oss i ulike fora.

Jeg har fått stemmen min for å bruke den og ønsker å stå opp for de barna som selv ikke kan og samtidig være en representant for den helt vanlige mamma. Hun som også prøver og feiler, men som alltid vil sine barns beste.

Jeg er ingen fagperson, men jeg er mamma – og det mener jeg er viktigst i mange sammenhenger. Bloggen vil jeg bruke som en plattform til å nå ut til de av dere som trenger motivasjon, støtte, innspill, andre synsvinkler eller bare en dose mot. Til de som vil se verden gjennom barnets øyne og på denne måten sikre god tilknytning.

Jeg sitter ikke på alle svarene og er ei heller feilfri, men jeg gjør så godt jeg kan. Jeg eier ikke jantelov i kroppen, men er ydmyk i forhold til menneskene rundt meg. Jeg er opptatt av å se barnet. Forståelse gjennom empati. Respekt. Likestilt verdi hos barn og voksen. Omsorg. Nærhet. Kjærlighet.

Vi har enda en vei å gå i forhold til barnets velferd, og jeg håper at vi sammen kan endre verden.

 

Hilsen Silje

Translate »
0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap