Å skjule det ingen ser

De lærer deg å ikke gråte. De lærer deg at gråt er flaut.

Et uttrykk for svakhet. For nært for andre å se.

Jeg kan se det i ansiktet ditt. Det er kanskje ikke like tydelig for menneskene rundt deg, men jeg kan se følelsen på lang avstand. Jeg går mot deg, setter meg ned på huk og spør deg hva det er. Øynene fylles med tårer og jeg tar deg inn i armene mine. Holder rundt deg mens du hulker inn i skulderen min.

Tårene setter følelsen fri. Lar den slippe taket og fly. Du lar meg slippe inn, gir meg mulighet til å trøste og forstå. Du gir deg selv muligheten til å slippe bære den voksende klumpen i magen, helt alene.

Tårene renser sjelen. Lar deg gi slipp på følelsene som er klare for å dra. Lar deg kjenne på følelsene som enda ikke er klare for å slippe taket.

Det er ikke min plass å fortelle deg at alt kommer til å bli bra, men vit at jeg alltid vil dele følelsene dine og holde rundt deg til du er klar for å igjen reise deg.

Å tørre å føle – vil gjøre deg sterk.

For deg, vil jeg være en mor som lærer deg at tårene er din styrke. Jeg vil la deg kjenne deg trygg når du slipper meg inn.

Ikke skjul deg for meg. La oss sammen kjenne på alle de følelser som vil gjøre deg sterk, bedre rustet til neste gang.

 

 

 

Translate »
21 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap